avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum pot incasa de la o persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum pot incasa de la o persoana fizica

Am un site si vreau sa dau posibilitatea persoanelor fizice si juridice sa poata posta produse pe care sa le vanda. Cum pot incasa taxe de gazduire pe site de la persoane fizice? De la pj se va face prin factura? Va multumesc
Pentru a face aceste servicii trebuie mai intai sa infiintezi o firma si sa angajezi un contabil care iti va spune apoi care e procedura de plata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana la urma, e nevoie de firma pentru a gazduii? TopKenzo TopKenzo Salutare, nu am gasit ABSOLUT nicaieri pe internet cineva care sa spuna clar daca estr nevoie de firma pentru a vinde servicii de gazduire si resell. Nu am ... (vezi toată discuția)
Firma web development, posibilitate de facturare persoana fizica ue sau non-ue Mrpu Mrpu Buna, Doresca sa aflu mai multe informatii despre posibilitatea facturarii persoanelor fizice aflate in UE sau non-UE. Eu ofer servicii de web ... (vezi toată discuția)
Diverse probleme legate de comert fizic sau online. Alone Alone Buna ziua, Nu stiu daca am nimerit forumul adecvat acestui post insa sper sa gasesc niste raspunsuri cu ajutorul vostru. Detin o societate comerciala SRL ... (vezi toată discuția)