avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice incheiere contracte pentru 2013 fara buget aprobat
Discuție deschisă în Achiziţii publice

incheiere contracte pentru 2013 fara buget aprobat

Buna ziua!
Ma intereseaza daca pot angaja institutia printr-un contract, fara ca bugetul pe 2013 sa fie aprobat.
Daca exista baza legala imi puteti preciza care este aceasta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 16:07, 11 Ianuarie 2013
Art. 94. din HG 925/2006

- Indiferent de momentul initierii procedurii de atribuire, autoritatea contractanta are obligatia de a verifica, inainte de incheierea contractului, respectarea dispozitiilor referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intra sub incidenta legislatiei privind finantele publice.
din cate stiu eu daca nu aveti efectiv banii aprobati in buget nu puteti incheia contractul. puteti desfasura o procedura dar nu puteti incheia contractul.
Mai exista solutia finantarii contractului din fonduri proprii, daca autoritatea dispune de asa ceva si daca nu are reglementari proprii contrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie fara buget aprobat? lucian_draghici2007 lucian_draghici2007 pot lansa o achizitie daca nu a fost aprobat bugetul? (vezi toată discuția)
Scindare lucrare sarm07opr sarm07opr In cazul in care o autoritate publica nu poate realiza o investie intreaga(conform PT) din lipsa fondurilor, poate realiza doar anumite etape ale acestei ... (vezi toată discuția)
Motive temeinice pt prelungire per. evaluare oferte liliann liliann Pentru prelungirea cu 20 de zile a perioadei de evaluare a ofertelor in cazul unei licitatii deschise, trebuie sa se intocmeasca o nota justificativa cu ... (vezi toată discuția)