buna ziua ,matusa mea are 80 de ani si e mai batrina de cit unchiul meu cu 10 ani acuma vrea sa divorteze:)..,(ei sun casatoriti de 40 de ani),din anumite motive apartamentul e pe numele de fata al matusei,eu am spus ca nu are rost sa divorteze sa l scrie pe numele meu si sa nu l lasam pe drumuri pe unchiu meu sa i l dam cu uzufruc .e posibil???SUBLINIEZ FAPTUL CA APARTAMENTU E PE NUMELE EI DE FATA MUNCIT DE EA.
Mergeti la notar si semnati un contract de vanzare-cumparare intre dvs. si matusa, care este singura proprietara a apartamentului si dvs. Fiind bun propriu, achizitionat inainte de casatoria matusii, nu mai este nevoie de alte semnaturi.
Apoi, dvs., ca noi proprietar, puteti face ce vreti cu apartamentul, inclusiv un contract de comodat cu unchiul, varianta pe care v-o recomand.
Contractul de vanzare cumparare I'l faceti cu uzufruct pt Matusa, ca sa aibe garantia ca si dansa va sta in Casa pana la deces si ca nu o sa o dati afara, iar daca va puneti de acord in acelasi contract constituiti I cu titlu gratuit uzufruct sau abitatie si unchiului.