avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Dolce
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Dolce

in august imi expira contractul dolce dar ei vor sa scoata din grila 11 programe(pro tv) se poate rezilia contractul fara a plati penalizari?
Cel mai recent răspuns: andreib2000 , utilizator 09:00, 4 Ianuarie 2013
Nu se poate fara penalizari.

Cititi acest topic, este cam aceeasi situatie:
www.avocatnet.ro/content/for...
Nu are relevanta scoaterea unor programe in raport de obligatiile asumate de dvs contractual
Studiati conditiile in care se poate solicita rezilierea contractului
eu am alta problema. nu neaparat protv. eu platesc pachetul music si maxpack. acum cel putin hbo si hbo comedy sunt gratuite. eu pot cere scoaterea pachetului maxpack din abonament? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma cablu tv mari0779 mari0779 Credeti ca se poate rezilia unilateral abonamentul cu o firma cablu tv in cazul in care de aprox o luna 6 dintre canale functioneaza numai 4 ore din 24 (intre ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu romtelecom dragv dragv Avind in vedere ca din 3 Ianuarie nu mai pot receptiona canalele PRO pe DOLCE, pot sa reziliez contractul fara a mai plati penalizare (mai am 18 luni pina la ... (vezi toată discuția)