avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere Contract cu ROMTELECOM
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere Contract cu ROMTELECOM

Avind in vedere ca din 3 Ianuarie nu mai pot receptiona canalele PRO pe DOLCE, pot sa reziliez contractul fara a mai plati penalizare (mai am 18 luni pina la expirare)?
In fond ROMTELECOM nu mai respecta astfel conditiile contractuale!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:48, 3 Ianuarie 2013
cu prioritate, verificați în amănunt condițiile din contract apoi, puteți rezilia contractul pt. nerespectarea clauzelor contractuale.A se vedea penalizări etc
Nu se poate fara penalizari.
Cititi acest topic, ca sa nu dublam aceleasi explicatii ori de cate ori se pune intrebarea:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract dolce vasiletantas vasiletantas in august imi expira contractul dolce dar ei vor sa scoata din grila 11 programe(pro tv) se poate rezilia contractul fara a plati penalizari? (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Contract romtelecom. egkertsou egkertsou Acum 2 ani am semnat cu Romtelecom un contract (cu valabilitate 2 ani)pt. telefonie si internet. Intre timp ,respectiv din luna Aprilie , m-am mutat si nu le ... (vezi toată discuția)