avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am dreptul la o singura tura?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am dreptul la o singura tura?

Sunt salariata in cadrul unei firme la care timp de 2 ani am lucrat doar tura de dimineata,de la ora 09-15,asta pentru a-mi permite de a ma ocupa de fetita mea de 4 ani care merge la gradinita cu program prelungit de la varsta de 2 ani,eu fiind singura care ma ocup de ea,sotul fiind mai tot timpul plecat in strainatate.De curand am fost anuntata verbal ca,de la 1 ian.2013 am sa fac si tura de dupa-amiaza,de la ora 15-21,ceea ce pentru mine este imposibil de facut.Am dreptul ca unic parinte sa fac doar tura de dimineata?Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:10, 31 Decembrie 2012
Nu aveti niciun astfel de drept ... Potrivit art.117 C.mun., programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program Salarugabi@yahoo.com Salarugabi@yahoo.com Bună ziua, întrebarea mea este următoarea, lucrez la Posta Romana cu următorul program fracționat 4 h dimineața 0530 - 09 iar după amiaza 15 - 19.La ... (vezi toată discuția)
Statutul mamei cu copil mic în cadrul armatei amaltheea amaltheea fiica mea lucreaza in armata; are un copil de 3 ani, la gradinita; trebuie sa il ia de acolo pana la ora 17,00; insa are necazuri la serviciu, intrucat nu ... (vezi toată discuția)
Program fix URIAS URIAS Buna ziua, Sunt cadru militar atat eu cat si sotul meu. Avem o fetita de 2 ani si 6 luni care necesita f mare grija si nu avem pe nimeni pentru ajutor. Eu si ... (vezi toată discuția)