avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program

Bună ziua, întrebarea mea este următoarea, lucrez la Posta Romana cu următorul program fracționat 4 h dimineața 0530 - 09 iar după amiaza 15 - 19.La acea ora dimineața nu sunt mijloce de transport, cât de legal este sa ne oblige începerea programului la acea ora? Și cat de legal este acest program fracționat? Unde suntem obligați să facem 4 drumuri în condițiile în care nu locuim aproape de locul de muncă. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:47, 9 Aprilie 2017
Potrivit art.117 C.mun., programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la o singura tura? dianabudu dianabudu Sunt salariata in cadrul unei firme la care timp de 2 ani am lucrat doar tura de dimineata,de la ora 09-15,asta pentru a-mi permite de a ma ocupa de fetita mea ... (vezi toată discuția)
Fractionare program de munca in aceeasi zi BogdanB87 BogdanB87 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca este legal ca unui angajat sa i se fractioneze programul de munca in cadrul aceleiaşi zi de munca? Programul ... (vezi toată discuția)
Program de munca silverlining silverlining \"\" Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului. ... (vezi toată discuția)