avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de munca

"" Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului. (Art.117 C.m )""

De unde aflu ce program am de munca de pe 1 aprilie ? Dimineata, dupa-amiaza, sambata in care lucrez si cea in care nu ? Nu este afisat/nu a fost niciodata afisat
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
silverlining, utilizator
Cel mai recent răspuns: silverlining , utilizator 12:02, 24 Martie 2017
De la angajator ca doar nu de la alte persoane din afara locului dvs de munca.
:D
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
silverlining, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program Salarugabi@yahoo.com Salarugabi@yahoo.com Bună ziua, întrebarea mea este următoarea, lucrez la Posta Romana cu următorul program fracționat 4 h dimineața 0530 - 09 iar după amiaza 15 - 19.La ... (vezi toată discuția)
Program de duminica fonodie fonodie Daca lucrez duminica 4 ore si sunt libera vinerea, poate sa ma oblige angajatorul sa lucrez in restul saptamanii 9 ore jumatate (intre orele 10,00-19,30 / cu ... (vezi toată discuția)
Statutul mamei cu copil mic în cadrul armatei amaltheea amaltheea fiica mea lucreaza in armata; are un copil de 3 ani, la gradinita; trebuie sa il ia de acolo pana la ora 17,00; insa are necazuri la serviciu, intrucat nu ... (vezi toată discuția)