avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligatia de-a face.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligatia de-a face.

Exista posibilitatea sa actionez pe cineva in civil (pe un ziarist) pt. a luat jos de pe net calomniile scrise, fara probe, impotriva mea?
Cel mai recent răspuns: rpiupiu , utilizator 03:37, 5 Ianuarie 2013
Da, cu daune pentru prejudicii morale. Va trebui insa sa probati pretentiile dvs si caracterul calomnios.
Da,,aveti dreptul la judecata.
Puteti pana la proces sa solicitati la admin stergerea calomniei.
Nu vor s-o stearga.

Plangerea pt. calomnie se depune la politie in termen de 2 luni sau direct la instanta de judecata?
La instanta se depune.
Fapta nu mai constituie infractiune si la politie pierdeti timpul inutil.
Doar daca vreti sa faceti tot felul de miscari juridice si sa ajungeti la CEDO puteti sesiza politia dar nu stiu daca ar avea sens prin raportare la timpul pierdut si imprevizibilitatea hotararii care se va pronunta de CEDO.
In cat timp pot depune plangerea la instanta civila?

Alte discuții în legătură

Imagine terfelita Costica33 Costica33 Am citit cu stupoare pe internet, pe un blog, niste comentarii calomnioase la adresa mea. Am cerut sa fie sterse si sa nu se mai publice pentru ca e un atac la ... (vezi toată discuția)
Am o problema in urma cu cateva momente un asa zis ziarist intitulat ... Puyan Puyan Am o problema in urma cu cateva momente un asa zis ziarist intitulat a început să îmi publice numele în niște materiale onlain pe facebook care nu au ... (vezi toată discuția)
Denigrarea ºi dezinformarea pe internet postat sub forma de mesaj/e.mail/comentariu la adresa unei persoane fizice/juridice. Hoffa Hoffa Buna seara Daca poate cineva sa ma ajute cu o informatie: Cineva posteaza pe internet intr-un ziar anumite comentarii denigratoare la adresa unui ... (vezi toată discuția)