avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligatia de-a face.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligatia de-a face.

Exista posibilitatea sa actionez pe cineva in civil (pe un ziarist) pt. a luat jos de pe net calomniile scrise, fara probe, impotriva mea?
Cel mai recent răspuns: rpiupiu , utilizator 03:37, 5 Ianuarie 2013
3 ani.
Dar ar fi bine sa va grabiti.

Dupa parerea mea puteti incerca si pe calea ordonantei presedintiale strergerea provizorie a articolului urmand ca instanta de fond sa judece si ea.
Cam cat m-ar costa? taxa de timbru ,etc? nu vreau bani, etc de la el sau ma .... cu el, doar sa fie sterse.
Nimic, e gratuit pt. daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imagine terfelita Costica33 Costica33 Am citit cu stupoare pe internet, pe un blog, niste comentarii calomnioase la adresa mea. Am cerut sa fie sterse si sa nu se mai publice pentru ca e un atac la ... (vezi toată discuția)
Am o problema in urma cu cateva momente un asa zis ziarist intitulat ... Puyan Puyan Am o problema in urma cu cateva momente un asa zis ziarist intitulat a început să îmi publice numele în niște materiale onlain pe facebook care nu au ... (vezi toată discuția)
Denigrarea ºi dezinformarea pe internet postat sub forma de mesaj/e.mail/comentariu la adresa unei persoane fizice/juridice. Hoffa Hoffa Buna seara Daca poate cineva sa ma ajute cu o informatie: Cineva posteaza pe internet intr-un ziar anumite comentarii denigratoare la adresa unui ... (vezi toată discuția)