avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare titlu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare titlu

Acum 19 aniam cumparat un teren anul trecut instanta a anulat titlu celui care mi l vanduse asta inseamna ca s a anulat si actul de cumparare?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 15:28, 3 Ianuarie 2013
Stimate Domn,

Conform principiului juridic al anularii actului subsecvent ca urmare a anularii actului principal, raspunsul ar fi afirmativ. Insa, nu si definitiv, caci situatia dumneavoastra juridica depinde de mai multi factori.

In baza carui temei a fost anulat titlul de proprietate al vanzatorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate titlu - nulitate acte de instrainare subsecventa bordmail3 bordmail3 1. Exista vreun articol din noul cod civil care sa precizeze ca in cazul unui titlu de proprietate lovit de nulitate absoluta pentru incalcari ale L 169/97 art ... (vezi toată discuția)
Proprietate kiko33 kiko33 am cumparat o casa cu 300m2. cine mi a vandut erau 2 frati cu o proprietata de 500m2. mie mi a vandut 300. acum cei 2 frati au deschis partaj succesoral pt a ... (vezi toată discuția)
Se poate anula un titlu de proprietate? ronin2325 ronin2325 Am mostenit jumatatea unui teren. Mostenitorul celeilalte jumatati a primit Titlu de Proprietate (legea 18).Intabularea s-a facut abuziv si a intrat peste o ... (vezi toată discuția)