avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat unic

Asociatul unic al unui srl poate fi angajat unic in propria firma?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:49, 1 Ianuarie 2013
Da. Asociatul poate sa aiba contract de munca cu norma intreaga sau partiala la propria firma.
Poate. Temei legal: art. 196 indice 1 alin. 3 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic - admisnitrator si angajat? Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna seara, am si eu o intrebare, am o societate comerciala cu asociat unic, aceeasi persoana fiind si adminsitrator. Poate acea persoana sa fie si angajat al ... (vezi toată discuția)
Angajare asociat unic minodorap minodorap -ca asociat unic ,ma pot angaja la propria firma ca ,director, cu un program de 2 sau 4 ore? multumesc (vezi toată discuția)
3 persoane vrem sa infiintam un srl pentru a putea desfasura activitati ocazionale Florin.N Florin.N Buna Ziua, Dorim sa stim daca este posibil ca un srl cu 3 asociati si toti atati administratori poate desfasura activitati fara a intocmi un contract de ... (vezi toată discuția)