mama este convinsa ca fiul ei este abuzat de tata....copilul dupa ce a povestit, ce s-a intamplat, mamei a refuzat sa mai vb in prezenta altor persoane si chiar a psihologului iar cand vine vorba sa il intrebe si pe tata tipa sa nu o facem . nu vrea sa mai mearga in vizita la el.daca mama face plangere penala se va face o ancheta la domiciliul acestuia sau doar va fi interogat?????? mama il crede pe cel mic si crede faptul ca ia facut si poze pt ca pustiul spune asta. daca va fi doar audiat fara sa se faca o perchezitie la domiciliu exista posibilitatea ca acesta sa stearga acele fotografii daca exista. ce este de facut? este totusi vb despre siguranta unui copil de 6 ani. ce o sfatuiti
O sfatuiesc pe mama sa formuleze o plangere penala pe care sa o adreseze Parchetului de pe langa judecatoria competenta teritorial raportat la domiciliul tatalui, dupa ce se va fi consultat cu o persoana avizata din cadrul Serviciului de Protectie a Copilului. Astfel va fi sfatuita si vizavi de redactarea corecta a plangerii si vor avea acces la consultanta/consiliere psihologica, atat dumneaei cat si cel mic.
Ajutati-ma!
relu30
Am o fetita in varsta de 6 ani. Pana la varsta de 5 ani a fost crescuta de mine impreuna cu mama mea la domiciliul meu. Anul trecut concubina a luat fetita si ... (vezi toată discuția)