avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere abuz in serviciu

cui ar trebui sa ma adresez in cazul in care politia a agresat fizic un minor ridicat de la domiciliul unui prieten unde petrecea revelionul,dus la sectie si batut.?
Aţi putea face o sesizare către superiorii celor care l-au ridicat pe minor şi l-au bătut.
Poate fi depusă plângere penală împotriva poliţiştilor agresivi, însă trebuie să existe dovezi ale agresiunii.MInorul să se prezinte împreună cu părinţii la serviciul de medicină legală pentru a obţine certificat medico-legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare claust claust am un prieten care a fost arestat si in momentul arestari a fost batut,nu sa opus arestari,ce este de facut,poate sa actioneze in judecata pe agentii de ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog: amenintari si agresiune carmen69 carmen69 Buna ziua .Sotul meu a imprumutat unor asa zisi prieteni o suma de bani pe care acum nu prea vor sa o restituie .Avem unele dovezi dar asta nu ar fi problema ... (vezi toată discuția)
Ce putem face in acest caz? dianaenache87 dianaenache87 Buan dimineata!Am si eu o problema delicata!!Sotul meu impreuna cu un prieten au fost luati de politia comunitara...La sectia de politie au fost arestati cu ... (vezi toată discuția)