avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor pentru cursuri universitare ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor pentru cursuri universitare publicate pe web.

Incalc dreptul de autor daca:

1. postez pe un site web cursuri universitare in format electronic (pdf) pentru a le distribui mai usor studentilor? Sunt siteuri care fac asta si nu stiu daca sunt ok.

2. Ce se intampla si daca se poate ca un profesor sa actioneze in instanta aceasta fapta?
3. Ce alte riscuri exista?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:55, 10 Februarie 2013
Daca nu aveti drepturi de autor pentru fiecare material publicat pe internet, va incadrati la piraterie informatica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt text website Zebras Zebras Buna ziua, Recent am descoperit ca o firma competitoare se foloseste de textul saitului meu. Practic au dat copy-paste la absolut tot ce am scris eu pe site. ... (vezi toată discuția)
Am descărcat o carte în .pdf de pe un site free și am postat-o pe facebook. ulterior mi-a fost ștearsă la cererea cuiva de la asociația editorilor din românia, era ilegal ce am făcut? mmp mmp Buna ziua De pe un site am descarcat o carte in format pdf. Se spunea ca se poate descarca gratuit. Cartea nu avea date care sa arate cine a tradus-o, cine a ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor software GeoSW GeoSW Salutare avocatnet! Stiu ca subiectul a mai fost discutat pe forum, dar nu m-am lamurit asupra acestui lucru, asa ca apelez iarasi la voi. Am dezvoltat un ... (vezi toată discuția)