avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare punct de lucru

Buna ziua si La multi ani!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune: avem o societate careia tocmai i am deschis un punct de lucru. Am autorizat acest punct la ORC, si am depus actele necesare la Finante. Intrebarea este urmatoarea: la acest punct de lucru asa cum l-am autorizat si cum dorim, vom creste miei, pentru export. Ce alte avize vom mai avea nevoie inafara celor primite prin certificatul constatator, pentru a primi autorizarea primariei de la punctul de lucru? Am luat legatura cu cei de acolo, si ne au raspuns, sa ne luam autorizatiile, ei nu stiu ce autorizatii ne mai trebuie.
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ana*maria , utilizator 11:17, 2 Ianuarie 2013
Probabil va trebuie aviz de la pompieri, Directia Sanitar - Veterinara, daca faceti si sacrificare / comercializare va trebuie aviz de la Directia de Sanatate Publica ...
sacrificare nu va fi, insa comercializare si export va fi realizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite IULIAN_32 IULIAN_32 Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d cu oiect de activitate comert cu amanuntul costy_ony costy_ony una ziua, Ma intereseaza si pe mine infiintarea unui SRL-D prin care sa comercializez mezeluri,carne, lactate,bauturi. Autorizatii ( fiind vorba d produs ... (vezi toată discuția)
Autorizatii/avize , activitate cateing edys_cafe edys_cafe Buna ziua! de ceva timp mi-am deschis o societate com. , domeniul de activitate fiind catering, tot odata am inchiriat si un sp. com. intrebare:- ce ... (vezi toată discuția)