avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezultat expertiza grafoscopica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezultat expertiza grafoscopica

Buna ziua si La multi ani! In urma cu 2 ani mama mea a fost chemata in judeca-ta pentru perfectarea unui asa zis act de vanzare-cumparare,de mana,a unui te-ren.Mama a sustinut in instanta ca actul este un fals pentru ca ea nu a vandut.Am platit si s-a efectuat o expertiza grafoscopica.Zilele trecute a sosit re-zultatul la expertiza grafoscopica:actul de mana a fost scris si semnat,si la vanzator si la cumparator,de pretinsul cumparator.Deci s-a adeverit ca mama mea nu a semnat acel act,deci nu a vandut.In situatia de mai sus ce va trebiu sa facem pe viitor ca sa intrerupem calvarul mamei?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:02, 2 Ianuarie 2013
In aceste conditii probabil ca actiunea se va respinge, avand dreptul sa va recuperati cheltuielile de judecata facute si dovedite cu chitante (onorariu avocat, onorariu expert etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miza, miza, expertiza diogene diogene Ma judec cu unul din mulții ...\"oameni de bine\", care populează România , la ora asta. Miza este un așa-zis ” ante-contract de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau fals in inscrisuri? 72FLORIN72 72FLORIN72 1. In data de 07.07.2005 tata a vandut 1ha teren extravilan cu un antecontract si o procura notariala care avea finalizare pina in data de 08.01.2006, nu a ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana promisiune vanzare teren lazar79 lazar79 buna ziua ma puteti ajuta si pe mine ,in urma cu 3 ani am incheiat o chitanta de mana cu 2 vanzatorii care ami vindeau un teren de 400 mp cu o suma modesta ... (vezi toată discuția)