Mi-a fost respins apelul într-o cauză în care am cerut anularea unei HJ, în baza Deciziei 4403/1999 a CSJ. Cu toate că am depus cerere de acordare a unui nou termen în vederea angajării unui apărător, cerere depusă prin Registratură anterior termenului de judecată, Instanța nu a luat în considerare această cerere, nu s-a pronunțat asupra ei și nici nu a amintit de ea în Decizia luată. Pot face recurs? Pe ce motive? Pot cere anularea doar a hotărârii în cauză sau și a HJ anterioare?
Va mulțumesc din suflet!
Cum adica s-a admis recursul, daca asteptati totodata si stabilirea termenului? :-/
Poate ati vrut sa spuneti ca s-a primit cererea de recurs la registratura instantei.
Pai, de primit se primea chiar daca, in loc de motive de recurs, ati fi scris povestea martienilor verzi.
Primirea unei cereri nu ofera niciun indiciu cu privire la soarta ei dupa judecata (admite / respinge).
Poate ca ar fi fost bine sa urmati si sfatul dat de @gerberga, caci din alte topicuri pe care le-ati deschis pe aici, rezulta ca apelul v-a fost respins ca tardiv. Or, era bine de vazut daca nu cumva, cu acel recurs, nu reusiti decat ... lungirea bolii.
Recursul a fost respins, problema termenului fiind rezolvata intre timp (nu am mai avut timp sa modific topic-ul). Nu am solicitat deocamdata comunicarea, dar este foarte ciudat, deoarece a fost depusa cerere de angajare a unui alt avocat, cel care s-a ocupat initial de cauza nu s-a mai prezentat si m-a rugat sa depun eu cerere de amanare pentru angajare de avocat. Suna ciudat, se pare ca s-a spalat pe maini de afacere si si-a batut joc de mine. Voi reveni cu detalii despre respingere de indata ce am solicitat comunicarea.