avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Buna ziua!
Tatal meu a avut doi frati.Acuma e decedat si el si ei.Fratii lui au murit in localitati necunoscute cu ani in urma.Nu au avut mostenitori.Doar eu ca nepot de frate.Care e calea legala sa intru in posesia terenurilor extravilane pe care nu le mai stapaneste nimeni de peste 5 ani?Multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:46, 5 Februarie 2013
Multumesc pentru raspunsuri
Buna seara.Iertati ca revin,dar m-am lovit de un impediment-nu stiu unde au murit,nu am certificatele de deces.Exista vreun articol de lege care sa-mi ingaduie sa stapanesc aceste pamanturi ,sa le cultiv si sa platesc impozite pe ele?sa le trec pe rolul meu?
Credeti ca noua intabulare a pamanturilor din prezent m-ar ajuta ?
Va multumesc pentru promptitudinea cu carre raspundeti de fiecare data
Poate sa imi raspunda cineva?multumesc
Fara dezbaterea succesiunii nu aveti cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! ma numesc mariana zăria și am nevoie de un răspuns ... MarianaZaria MarianaZaria Buna seara ! Ma numesc Mariana Zăria și am nevoie de un răspuns fiindcă nu prea știm ce sa facem . Tatăl soțului meu a murit in 2016 ,după moartea ... (vezi toată discuția)
Suntem 3 frați cărora le-a murit tatăl. Știm doar câteva ... sergiumf123 sergiumf123 Suntem 3 frați cărora le-a murit tatăl. Știm doar câteva informații simple despre existența unui titlu de proprietate comun teren arabil. Din păcate ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa tata. noghi otilia noghi otilia Am dori sa vindem casa parinteasca a tatalui meu care a decedat ,el are o sora in veata si recent a murit si fratele tatalui meu carr era vaduv dar fara ... (vezi toată discuția)