avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna,am o intrebare si va rog sa ini raspundeti. Sunt casatorita de aproximativ un an,am o fetita de 8 luni dar relatia mea cu sotul este un dezastru. Sotul vrea sa divorteze si mie frica ca va primi custodia copilului deoarece eu nu am o situatie materiala foarte buna si nici nu am un venit lunar cu care sa imi pot intretine copilul. Nu am fost angajata niciodata si nici in prezent nu sunt. Bani pt cresterea copilului sunt pe numele tatalui. Va rog sa imi spuneti daca as putea face ceva in privinta asta sa nu imi pierd fetita. multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 3 Ianuarie 2013
Sa va ganditi cu ce si unde veti creste copilul si sa faceti ceva in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor Alina2213 Alina2213 Buna. am nevoie de sfaturi si indrumari va rog sa ma ajutati. Am 20 de ani sunt casatorita si am o fetita de un an. Casatoria noastra este un esec si sotul ... (vezi toată discuția)
Divort cu incredintare minor alistef alistef Sunt casatorita de un an si jumatare, din casatorie rezultand un copil de 6 luni. As vrea sa divortez deoarece convietuirea alaturi de sotul meu a devenit ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters167014 ContSters167014 Buna seara.sunt casatorita de 5 ani Din luna iulie 2010 sotul meu ma inseala cu fosta lui iubita casatorita si ea in momentul de fata.(Noi ne aflam in Italia ... (vezi toată discuția)