avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta nemotivata-ulterior motivata dupa plangerea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta nemotivata-ulterior motivata dupa plangerea in fata judecatorului, ce mai pot face?

In speta e vorba de un dosar de santaj. Nu mi se comunica motivul pentru care s-a dispus S.U.P pe motiv ca fapta nu se ridica la nivelul de pericol social decat.... dupa ce m-am plans contra procuroaturii in fata instantei de judecata.

Motivarea e una stupida, cum pot cere redeschiderea U.P. deoarece intamplator e ceva foarte usor de contestat.
Cel mai recent răspuns: joyurself , utilizator 15:39, 3 Ianuarie 2013
Daca plangere a fost respinsa, hotararea judecatorului pronuntata este definitiva,nu mai aveti ce face.
Nici sa aduc probe noi, pt. o redeschidere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inelul pierdut si dosarul meu penal... ContSters280176 ContSters280176 Totul a inceut de la presupun furt marunt... Unui dobitoc (dar de bani gata) i s-a furat un INEL (sau si l-a pierdut [editat]`), pe care il avea pt. ... (vezi toată discuția)
Mai am sperante la daune morale/materiale? sarpele sarpele In urma cu 4 ani am fost agresat de mai multi indivizi. In urma cu un doi ani s-a dispus SUP pe motivul ca l-as fi provocat si ca as fi sarit la bataie ... (vezi toată discuția)
Redeschidere urmărire penală maxcri maxcri Buna ziua. Va supun atentiei o speţă interesantă. în anul 2015 am depus la parchet o plangere penala fata de un ofiter de politie pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)