avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Dare in folosinta autoturism (pentru plecarea in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Dare in folosinta autoturism (pentru plecarea in strainatate condus de alta persoana decat proprietarul)

Buna ziua,
ce acte notariale implica darea in folosinta a unui autoturism( proprietate personala) unei persoane fizice, in conditiile in care localitatile de domiciliu sunt la o distanta de 450 km?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:59, 3 Ianuarie 2013
Actul este gresit Yno.....daca vi la mine si mi spui ca vrei un contract de intretinere si eu iti fac de renta viagera.....e acelasi lucru?!
Daca mandatul, procura se da numai pentru acte juridice, condusul unei masini este un act juridic?! Mergi la definitii......:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura auto? smart28 smart28 Salut De curand am achizitionat o masina si avand ceva probleme cu un credit la o banca, am inmatriculat-o pe numele tatalui, insa as avea nevoie sa ies cu ea ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru parasirea tarii cu un autovehicul care nu imi apartine Cneazu Cneazu Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt actele necesare pentru a putea parasi tara, (e vorba de o tara non UE) cu un autoturism care nu imi apartine? notarii ... (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar fara persoana imputernicita (iesire auto din ro) kvremus kvremus Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o privinta: un prieten de-al meu, roman, se afla in Italia (are si acte de Italia) si a cumparat o masina noua din ... (vezi toată discuția)