avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... depunere bani in cont cec
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

depunere bani in cont cec

daca am lasat numarul de cont IBAN unei persoane..eu nefiind in Romania
poate sa depuna in contul meu sa zicem ...o suma de bani ?
aceasta persoana fiindumi datoare nu a avut sa imi de banii cind am plecat ,si nu stiu cum pot sa recuperez banii.in alt mod mai simplu

va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionelushh , utilizator 15:26, 3 Ianuarie 2013
Poate sa va depuna bani in cont oricine, daca are datele contului dvs, important e sa vrea sa ii depuna.

Succes!
va multumesc pentru raspuns
sa speram ca o sa vrea sa puna
o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat spre vânzare unui intermediar două telefoane dar am fost păcălit. cum se depune o plângere penală? AndreiPop24 AndreiPop24 Buna ziua! As vrea sa nu fie cazul, dar am nevoie de niste ajutor sau sfaturi in legatura cu o tranzactie recenta in urma careia am ramas pagubit. ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament victor32 victor32 buna, am un cumparator pe apartament care mi-a dat in mana un avans si restul cand isi vinde apartamentul, neam inteles la notar ca daca nu plateste restul ... (vezi toată discuția)
Locuim in strainatate si parintii mei nu au avut nici o problema ... ov001ci ov001ci Locuim in strainatate si parintii mei nu au avut nici o problema sa-si scoata pensia din Romania pina la moartea mamei de anul trecut. Am anuntat moartea mamei ... (vezi toată discuția)