avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DEMISIA INAINTE DE EXPIRAREA CONTRACTULUI PE PERIOADA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DEMISIA INAINTE DE EXPIRAREA CONTRACTULUI PE PERIOADA DETERMINATA

Buna ziua!
Ce se poate intampla daca imi dau demisia inainte de a expira contactul de munca pe perioada determinata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 3 Ianuarie 2013
Nimic ... c.i.m. va inceta prin demisie si nu veti putea beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe per.determinata adina83 adina83 Daca ai incheiat un contract de munca pe perioada determinata si angajatorul iti cere sa iti dai demisia, ce se poate face in acest caz? Ce presupune de fapt ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata danacristina danacristina Buna ziua, Am fost in somaj in perioada 01.08.2009-31.08.2010 iar acum sunt salariata la o firma unde lucrez pe perioada determinata de la 01.09.2009 ... (vezi toată discuția)
Incetarea unui contract de munca pe o perioada determinata drusnac19 drusnac19 Buna. Acum cateva zile mi-am semnat preavizul si sunt in ultima saptamana. Acum mi se ofera o marire de salariu daca raman, dar numai daca accept contract de ... (vezi toată discuția)