avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cetatean roman cu domiciliul in strainatate dar si in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cetatean roman cu domiciliul in strainatate dar si in Romania

Un cetatean roman plecat de 20 de ani , cetatean al altei tari si cu domiciliul stabil in acea tara, mai are dreptul de a-si declara domicilul in Romania si de a detine o carte de identitate obisnuita ca si cum ar avea domiciliul permanent in tara?
sant cu dubla cetatenie.israelian cu domiciliu in israel de 35 ani.romana cu pasaport roman - european si am casa in romania.
pot sa primesc buletin de identitate cu drept de cotizatie la o pensie in romania?
~ Conținut șters la cerere ~
Raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare pașaport crds de la consulat. nu înțelegem natura acestei îngrădiri a libertății unui cetățean român de a-și stabili domiciliul acolo unde dorește mapostolro mapostolro Bună ziua, Aș dori să prezint comunității o situație un pic ciudată, de care ne lovim în mod frecvent la unul din consulatele României în Regatul ... (vezi toată discuția)
Pasaport cetatean roman cu domiciliul in strainatate, se poate evita statutul acesta ? dan_daniel dan_daniel Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta. Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie si actul de identitate al cetateanului roman ContSters185701 ContSters185701 O persoana cu dubla cetatenie poate detine carte de identitate pentru fiecare tara a carei cetatean este? (vezi toată discuția)