Salut,
De ~2 ani stau cu chirie, insa pe toate documentele am in continuare adresa parintilor deoarece la interval de 3-6 luni m-am mutat.
Acum parintii s-au mutat in Chiajna si ma gandesc ca trebuie sa imi schimb buletin si probabil sa vorbesc la banca sa vad ce fac cu cardul de debit (il folosesc des la cumparaturi online). Nu doresc sa imi fac viza de flotant fiindca probabil ma voi mai muta si prefer sa nu fac prea multe drumuri.
Ce anume trebuie sa schimb obligatoriu si ce este optional? Am citit mai multe thread-uri, dar unele sunt vechi si bazatete pe legi neupdatate.
Am permis auto, masina, card de debit, firma. Permisul este luat in 06.2010 si nu scrie adresa pe el.
Buna!
Daca actele (in special CI) sunt valabile, le puteti folosi in continuare, pana la expirarea lor. :D
La banca puteti face o cerere prin care le solicitati sa modifice adresa de corespondenta cu cea pe care o doriti (a parintilor, a locului in care stati cu chirie....unde vreti) sau sa solicitati sa va trimita extrasele pe mail.
Daca alegeti sa schimbati CI, va trebui sa schimbati toate actele (nu stiam ca nu se mai trece adresa pe permis, in schimb....), implicit o instiintare la ONRC pt firma.....
Divort cu minor
Amal29
Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)