avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligat sa demisionez fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligat sa demisionez fara preaviz

buna seara,astazi patronul m-a anuntat patronul ca trebuie sa imi dau demisia,am spus ca vreau sa beneficiez de ajutor de somaj,el a zis ca nu se poate,iar daca vreau pot sa mai stau,apoi imi voi da eu demisia,pot face plangere?sau anunta undeva acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 4 Ianuarie 2013
Ce treaba are ITM-ul in acest caz ?... nu cred ca ITM-ul are vreo atributie in acest sens...exista vreo prevedere șegala care sa permita ITM-ului sa constate legalitatea sau nelegalitatea unui astfel de act ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu in c.i.m. gyilus gyilus Daca un contract pe durata nedeterminata este incheiat intre angajator si angajat cu studii superioare, in contract este trecut ca inginer in productie, cum ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment, salarii restante, concediu neplatit maria1956 maria1956 buna ziua, sunt angajat de 2ani la o firma de paza.cu acte in regula ,acum ni s-a spus ca aceasta intra in faliment...nu am primit salariile pe 3luni si nici ... (vezi toată discuția)
Seful incearca sa ma oblige sa demisionez moreno moreno In ziua de vineri 17 06 2011,ajuns la locul de munca,sunt intampinat de portar spunand ca patronul,i-a spus sa nu imi mai permita accesul in incinta societatii ... (vezi toată discuția)