avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... consultare dosar in sistemul ECRIS
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

consultare dosar in sistemul ECRIS

Se poate consulta un dosar (cu toate informatiile, inclusiv fisa dosarului etc) in sistemul ECRIS de la o arhiva, chiar daca dosarul respectiv este pe rolul unei alte instante? Si se poate printa de ex. fisa dosarului?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 14:24, 5 Ianuarie 2013
Buna ziua!

In sistemul Ecris pot fi consultate doar dosarele instantei care pune la dispozitie respectivul aparat. Nu se pot printa informatiile din sistemul Ecris, insa arhiva instantei respective va da posibilitatea sa xerocopiati actele dosarelor in care sunteti parte.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut dosar instantaecris,sau alceva..fff urgent cer sfat! nicusorilinca nicusorilinca :((dc cineva vede si ar putea da un raspuns cu bunavointa ii multumesc enorm!!!am de cautat un dosar de instanta, penal care probabil a fost solutionat...cel ... (vezi toată discuția)
Verificarea pe situl judecatoriei ContSters185030 ContSters185030 Am mai multe procese pe rol. De fiecare data verific starea procesului pe situl judecatoriei respective. Pana acum toti au fost f. prompti, in sensul ca, se ... (vezi toată discuția)
Proces civil conflicte de munca feliciagrama1960 feliciagrama1960 Daca azi am avut termen de judecata ptr.ca am fost concediata in timp ce eram in concediu medical dar nu m-am putut prezenta fiindca sunt internata in spital ... (vezi toată discuția)