avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma de asigurari in faliment!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma de asigurari in faliment!

www.euroasig.ro

am o asigurare Casco la firma euroasig! firma a intrat in faliment in data de 2.12.2008 vreau sa stiu ce trebuie sa fac ca sa recuperez o parte din bani
am incercat sa yau legatura cu firma dar nimeni nu raspunde nimeni nu stie nimik

va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:29, 7 Februarie 2009
exista un fond de garantare a despagubirilor care nu au fost platite de firmele de asigurari intrate in faliment.
Accesati site-ul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, acolo veti cauta departamentul de garantare, unde veti gasi toate informatiile necesare , pentru a putea trimite actele dvs. acolo; in acest fel, veti recupera despagubirea ce vi se cuvine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata dauna casco neefectuata de catre euroasig, ce sa fac? bogsima bogsima Buna seara, ma numesc Bogdan,am un ford fiesta din 2007 cumparat de nou si am avut casco la societatea Euroasig. In luna octombrie a anului 2008 am avut o ... (vezi toată discuția)
Eins rca Hanuka Hanuka As dori sa stiu daca cineva stie cate ceva de firma de asigurari EUROINS. In urma unui accident de masina cu daune mi s-a spus ca este declarata ca firma in ... (vezi toată discuția)
Insolventa cioarec carmen cioarec carmen Ce se întâmplă în cazul în care o societate de asigurări este în insolvenţă ? Cum îşi recuperează debitorii săi datoriile ? (vezi toată discuția)