buna!am o mare nelamurire:parchetul judeca dosarul in absenta partilor implicate si cu date de identitate eronate si fara a audia martori din abele parti?
concret:esti instiintat de politie ca cineva a depus plangere impotriva ta,numele tau nu este corect,mergi la politie ca cetatean de buna credinta ce esti si afli ca un traficant si consumator de droguri a depus plangere impotriva ta de vatamare corporala.singurul lucru care esti pus sa-l faci la politie este sa dai o declaratie cu ce s-a intamplat,esti pus in asteptare si dupa 5luni primesti plic de la parchet ca esti bun de plata ca l-ai batut pe ala(cand de fapt el a sarit la bataie si eu am chemat politia si au zis ca n-au ce-i face ca nu raspunde la usa).deci,din acel moment cand am dat declaratia la politie nu am fost contactat de nici un organ competent.nu era normala o audiere a partilor la o judecata?
va multumesc pt raspunsuri!
Parchetul nu judecă, ci doar anchetează fapta cu privire la care a fost depusă plângerea.
Pesemne că petentul a depus probe suficiente care să arate cum au stat lucrurile, pe când dvs. nu aţi făcut acest lucru.
Se pare că aţi primit o amendă administrativă, ceea ce este cu mult mai bine pentru dvs. decât să fi ajuns în instanţă.
Puteţi face plângere împotriva soluţiei dispusă de procuror, în termen de 20 de zile de la comunicare, la prim procurorul parchetului.
Lovire si vatamare
cnc 72
mama mea a fost batuta de un cioban fiinca la gasit cu oile pe terenul nostru cultivat cu lucerna la ora actuala este internata in spital datorita ranilor ... (vezi toată discuția)