am si eu o intrebare sant in divort si copii sant la mine de mai bine de un an si ei nu doresc sa vb cu mama lor si sa stea la ea este vreo lege care poate sa ii ia cu forta ei au 11 si 16 ani si au decis sa ramana cu mine oare poate schinba un judecator decizia copiilor
Sa stiti ca e in interesul dvs daca vreti oarecum un sfat sa dati mai multe detalii, ca asa sa va tot intrabam, s-ar putea intyerpreta ca suntem prea curiosi.
Ati avu un proces pe care l-ati pierdut, instanta a decis ca acesti copii sa locuiasca cu mama.
Acum inteleg ca e vb de alt proces, ati atacat dvs hotararea sau despre ce e vb ?
nu sa termint primul proces doamna a deschis alt proces nu eu eu nu am pierdut nici un proces din contra copii au decis sa ramana la mine dar inca nu sa pronuntat hotararea judecatoreasca din cauza anchetei sociale care trebuia facuta la domiciliul doamnei unde are un spatiu de 20 m p si nici un venit si de acecia sa tot amanat
Custodie copii
mirel45
va rog ajutatima cu o indrumare;sant divortat de aproape doi ani,cat a durat procesul copii avem o fata si un baiat au stat la mine.chiar daca mama lor in ... (vezi toată discuția)