avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Daca acum se schimba vechea taxa cu noua taxa de timbru si am castigat in prima instanta si urmeaza recursul al curtea de apel ce sanse de castig mai am ,multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:41, 29 Noiembrie 2015
Mulțumesc de răspuns ,mai am o întrebare se poate recupera fără a mai intenta acțiune judecătoreasca ? chiar daca au trecut 5 ani de la plata taxei .
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2015
tirnaveni, utilizator
tirnaveni a scris:

Mulțumesc de răspuns ,mai am o întrebare se poate recupera fără a mai intenta acțiune judecătoreasca ? chiar daca au trecut 5 ani de la plata taxei .


nu ma ajuta nimeni ?
Fara o hotarare judecatoareasca ,nu aveti sanse de recuperare a taxei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiune recuperare timbru de mediu respinsă ca rămasă fără obiect. de ce a făcut anaf recurs? Ionela67 Ionela67 Buna ziua .Cum sa procedez.in cazul in care mi a fost respinsa actiunea de recuperare a timbrului de mediu .CA RAMASA DARA OBIECT....dar mi au admis sa primesc ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru, recurs, asistenta avocatiala marianams70 marianams70 vreau sa intreb daca la recursul facut pentru recuperarea taxei de poluare este OBLIGATORIU asistenta avocatiala altel acest recurs se respinge,mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare mariams70 mariams70 Buna ziua, In luna noiembrie 2008 am imatriculat o masina adusa din Germania pentru care am platit o taxa de poluare,am inteles ca se ... (vezi toată discuția)