avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatricularea fara taxa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatricularea fara taxa

ce se intampla cu dosarele deja introduse pe inmatriculare fara plata, care au termene in ianuarie-februarie-martie?etc
negatia e obtinuta pe vechea lege
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:19, 5 Ianuarie 2013
Isi urmeaza cursul procedural normal pana cand instanta se pronunta definitiv si irevocabil asupra cererii formulate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Intrebare delia_h2006 delia_h2006 eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim civil,dar nu reusim sa legalizam sentinta lui de divort.divortul dintre el si fosta sotie a fost de comun ... (vezi toată discuția)
Nou proces incredintare minor inregistratnou inregistratnou La cat timp de la comunicarea unei hotarari definitive si irevocabile intr-un proces de incredintare minor, hotarare pronuntata de curtea de apel, se poate ... (vezi toată discuția)