avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum obtin dreptul de functionare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum obtin dreptul de functionare

Buna seara, in anul 2011 am cumparat o hala structura metalica prin licitatie de la o casa de insolventa. Hala a fost construita cu autorizatie de constructie provizorie in anul 2002 pe un teren proprietatea unei institutii de stat. Institutia respectiva refuza sa-mi inchirieze terenul motivind ca trebuie sa particip la licitatie, la care nu pot participa deorece sunt in litigiu cu institutia respectiva.Cu aproximativ 40 zile inainte de vinzarea halei prin licitatie cei de la institutia respectiva si-au dat acordul in scris de inchiriere a terenului si a halei catre o alta firma cu atribuire directa.Cum pot obtine dreptul legal de functionare in acea hala care este proprietatea mea?
Cel mai recent răspuns: MihocAlois , utilizator 20:10, 4 Ianuarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie provizorie [cadre beton ,fundatie]pe teren inchiriat siviiu siviiu buna ziua.vreau sa inchiriez unei persoane un teren in vederea construirii unei hale din panouri metalice.datorita configuratiei terenului el este nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Pentru demolarea unei hale este necesara autorizatie de demolare emisa de primarie? codorinel codorinel Urmare unui litigiu privind revendicarea unor terenuri, am cumparat mai multe cladiri aflate pe acele terenuri (cladiri construite din caramida si o hala ... (vezi toată discuția)
Riscul proprietarului daca un chirias construieste o cladire pe teren cu acordul si in numele proprietarului dvd779 dvd779 Buna ziua Sunt un proprietar persoana fizica si doresc sa dau in chirie un teren si hala existenta pe acesta unei persoane juridice printr-un contract de ... (vezi toată discuția)