avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Prestari servicii intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Prestari servicii intracomunitar

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum se face facturarea pentru o firma care nu este platitoare de TVA in Romania si presteaza servicii in Belgia. Firma pentru care presteaza serviciile va factura cu TVA sau fara, sau este obligatoriu ca firma din Romania sa fie inregistrata in scopuri de TVA?
Cel mai recent răspuns: RLS , utilizator 16:59, 6 Ianuarie 2013
Nimic nu va obliga sa facturati cu TVA, Deci facturare fara TVA.
Daca sunteti neplatitor de T.V.A. si facturati unei firme din Romania, atunci o faceti fara a evidentia T.V.A. indiferent daca aceasta este sau nu platitoare de T.V.A. sau presteaza servicii in spatiul intracomunitar.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva prestari servicii intracomunitare razvandmn razvandmn Buna ziua, Societatea romaneasca A presteaza servicii( in Olanda) in agricultura (culege rosii) pentru societatea B olandeza.Cum se factureaza acest ... (vezi toată discuția)
Trecere de la societate neplatitoare tva la societate platitoare de tva Tdorneanu Tdorneanu Buna ziua, Am o firma care e neplatitoare de TVA cu activitati comerciale de consultanta. Vreau sa dezvolt aceasta firma astfel incat sa cumpar din spatiul ... (vezi toată discuția)
Jurnal de vanzari pentru pfa la norma alexmac alexmac Buna ziua, In cazul unui PFA la norma, neplatitor de TVA, care presteaza servicii informatice catre o firma din UE si care nu emite facturi (firma nu are ... (vezi toată discuția)