avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa auto

buna ziua!am un proces pe rol pentru neplata taxei auto.desi am depus toate actele mi s-a cerut in plus factura de vanzare cumparare dintre vanzatorul(dealer auto)din Germania si cel de unde a cumparat-o care este si proprietarul inscris in certificatele masinii act care nu este necesar la inmatriculare si care mi-e aproape imposibil sa-l procur.va rog sa-mi spuneti ce pot face.multumesc.
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 14:25, 5 Ianuarie 2013
Daca aveti datele dealerului auto din Germania contactati-l si solicitati sa va puna la dispozitie actul necesar in instanta
am incercat,nu raspunde la e-mailuri.am alta solutie?
Luati legatura cu organele de politie de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto germania fara tva racataian racataian Salut, in 2016 am cumparat o masina din Germania si am platit la dealer pretul net. Cumpararea s-a facut printr-o firma din Bucuresti iar la intoarcerea in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare in romania a unui autoturism nyk72 nyk72 Am cumparat o masina din Germania personal,pe briful mare propietar este o firma ,iar masina am cumparat o de la un dealar care este o alta firma ,factura este ... (vezi toată discuția)