avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Imi trebuie un avocat roman la Madrid
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Imi trebuie un avocat roman la Madrid

Adriana Dinu ma numesc, am 39 ani, sunt economist intr-o firma de IT din Bucuresti.Mama sotului meu locuieste la Madrid de 9 ani, avem nevoie de un avocat care pactica la Madrid, roman. Mama are nevoie de consultanta in primul rand, de sfaturi obiective si nu pareri alterate si discriminatorii. Este vorba de o mostenire, care din punctul de vedere al catorva avocati spanioli numai in instanta si cu procura totala facuta pentru acesti avocati "se poate rezolva". Atitudinea si modul de abordare al acestor avocati nu ne-au inspirat deloc incredere, de aceea pe scurt doresc sa contactem un birou de avocatura din Madrid cu avocat roman. Daca aveti cunostinta va rog mult sa ma ajutati cu date de contact la adresa de mail adriadinu@gmail.com , sau pe facebook la Adriana.Dinu,
Va multumesc anticipat,
Toate cele bune
Adriana
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 08:25, 6 Ianuarie 2013
Eu nu apar avocati spanioli, adica nu sunt corporativist, cunosc situatia legala si procedurala, am fost avocat acolo 20 de ani, si mai am si veri notar, asa ce daca tot aici ati venit unde mai scriu si eu de cand in cand, sa ne putem cunoaste si sa rezolvam incetul cu incetul situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortata fara sa stie George1789 George1789 Buna seara, ma numesc George Bogdan. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru mama mea . Este despartita si in Spania de 11 ani azi cand a fost sa schimbe ... (vezi toată discuția)
Am venit din spania în românia cu copilul minor, dar am fost dată în judecată de tatăl ei acolo și acum sunt obligată să-l duc înapoi. ce ni se poate întâmpla dacă nu fac asta? Elche Elche Sunt femeie romanca si in urma convietuirii timp de 8 ani cu un cetatean spaniol a rezultat o fetita care acum are 6 ani.Momentan se afla in Romania de fapt de ... (vezi toată discuția)
Ce cai de atac mai am dupa ce mi/a fost respins apelul. stefanspania stefanspania Va rog sa/mi raspundeti ce cai de atac mai am deoarece in urma deschideri unui proces de vizitare minot la instantele romane mi/a fost respinsa cerere pe ... (vezi toată discuția)