avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Am si eu o intrebare... daca o persoana locuieste intr-un apartament, desi nu este singurul mostenitor al proprietarului decedat in urma cu 3 ani (nu s-a facut succesiunea din cauza neintelegerilor dintre mostenitori), se poate ca aparamentul sa ramana definitiv al acestei persoane dupa o anumita perioada daca plateste impozitul si alte taxe?
Cel mai recent răspuns: Ariel_tm , utilizator 21:01, 5 Ianuarie 2013
Nu. Abia dupa dezbaterea succesiunii se va stabili cine va fi prorietarul/proprietarii apartamentului. Cel care a platit impozite, taxe etc. poate sa isi recupereze banii de la ceilalti mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune intarziata insomniac insomniac bun gasit tuturor. am nevoie de ajutor pentru aflarea unor conditii initiale pentru deschiderea unei succesiuni la multi ani dupa decesul celui care a lasat ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune dupa ambii parinti michelle2011 michelle2011 Buna ziua! Parintii mei au decedat, lasand in urma un apartament in care locuiesc eu acum. Fiecare a avut cate o casatorie anterioara, cu cate 2 copii din ... (vezi toată discuția)
Acceptare tacita a succesiunii prin plata impozitelor ely_f ely_f Sora mea locuieste in casa parinteasca a sotului ei, parintii sunt decedati, el a avut grija de gospodarie de atunci ( 20 ani). Au fost informati, cum ca, ... (vezi toată discuția)