avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie de la fostul loc de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie de la fostul loc de munca

buna ziua,
Am primit o citatie de la firma la care am lucrat pana in decembrie 2008.Trebuie sa ma prezint la serviciul de investigare a fraudelor .Imi da si un nr. de dosar penal
Mentionez ca nu am facut decat sa-mi iau salariul si banii pe concediu si am plecat.
Demisia mi-am dat-o pe 15 decembrie si am stat in preaviz.
Am plecat si nu am mai venit in ultima zi
Cel mai recent răspuns: live_maz , utilizator 20:50, 7 Februarie 2009
Trebuie sa va prezentati si sa vedeti despre ce este vorba. Daca s-a formulat o plangere este de presupus ca fostul angajator apreciaza ca exista lipsa in gestiune..sau lipsuri..in legatura cu munca desfasurata.Daca angajatorul are pretentii de la dvs. el are deschisa o cale de a va actiona in instanta potrivit dreptului muncii, daca insa este vorba de o fapta penala, ramane sa se aprecieze de catre organele de cercetare.

ati intrerupt raportul de munca ...in termeni amiabili?

Oricum, nu puteti evita, cautati un avocat si explicati-i in detaliu ce s-a intamplat.Este absolut recomnadabil sa nu va duceti singur...

daca va acuza, trebuie si dovedit...
in functie de ce se poate retine in sarcina dvs. asa se poate aprecia asupra sanctiunii..
daca nu e fapta penala, va pot actiona in justitie strict pentru a recupera prejudiciul inregistrat de societate din vina dvs. (dar trebuie dovedit!)

av. Ileana Schwarz
Cred ca citatie este primita pentru savarsirea unei infractiuni in lefatura cu serviciul , de exemplu : gestiune frauduloasa, delapidare , furt etc.
Pe citatie trebuie sa scrie calitatea in care este citat si indicarea obiectului cauzei ..... uitati-va pe citatie si spuneti-ne ce scrie.
e ata de evaziva problema expusa de dumneavoastra incat nu va poate da nimeni un raspuns cat decat veridic. spuneti ce anume s-a intamplat. nu e treaba nimanui dar, daca nu va spuneti problema nu are cine sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament de plata. legal? element00 element00 In primul rand salutare tuturor! Am si eu mai multe probleme si sper sa gasesc raspuns la dvs. 1. Sunt angajat la o SC din Bucuresti cu norma intreaga si ... (vezi toată discuția)
Gestiune colectiva!!! ajutati-ma! Beauty Beauty Buna ziua Cer ajutorul tututror specialistilor de pe acest forum...............sunt disperata si va rog ajutati-ma! Care sunt pasii legali din partea ... (vezi toată discuția)
Va rog, ajutor! ContSters103173 ContSters103173 am nevoie , urgent, de legea nr.22/1969.am incercat sa o descarc pe net, dar nu am reusit. va multumesc! (vezi toată discuția)