avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inscris
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inscris

Buna seara. Este obligatoriu ca un inscris provenit de la fostul Notariat de Stat sa poarte atat numar de inregistrare cat si numar de autentificare ? Am verificat un document in arhiva, am gasit documentul si cererea solicitantului. Am verificat numarul de autentificare intr-un registru, am gasit notat doar numele, prenumele si tipul documentului intocmit, fara alte elemente de identificare (ex.adresa). Am dorit sa verific si numarul de inregistrare, dar acest numar nu exista nici pe cerere, nici pe documentul aflat in arhiva, singurul numar trecut fiind doar numarul incheierii de autentificare. Cererea solicitantului are rubrici alaturate, o rubrica pentru nr. de inregistrare si o rubrica pentru nr. incheierii de autentificare. Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac in continuare si ce ar presupune lipsa nr. de inregistrare atat din cerere cat si din documentul intocmit ?. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 01:25, 6 Ianuarie 2013
Nu este neaparat obligatoriu, Notariatul de Stat era o autoritate, pt dvs. important este ce reprezinta acest inscris si la ce il folositi.

Neavand alte identificari, poate fi ciontestat? ar trebui alte probe colaterale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract tide tide Prietenul meu a cumparat un apartament in anul 2000, a fost la un notar public ca sa faca contractul. Secretara a facut contractul a semnat prietenul meu si ... (vezi toată discuția)
Comisia legii 18/91 aledical aledical buna ziua , unde gasesc arhiva comisiei de aplicare a legii 18/91 ? au avut un proces cu o persoana care revendica un teren acest proces a inceput in 2004 si ... (vezi toată discuția)
Roi ludeea ludeea Este obligatoriu registrul de intrari /iesiri la o unitate ? Multumesc! (vezi toată discuția)