avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin care deține un câine ce deranjează locatarii. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin care deține un câine ce deranjează locatarii. Ce mă sfătuiți să fac?

Buna ziua.Am in bloc un locatar extrem de nesimtit care deranjeaza vecinii prin faptul ca detine un caine si nu are grija deloc de el.Acesta il lasa singur in casa si latra chiar si cate 6-7 ore fara intrerupere.Deasemenea il scaote noaptea afara si latra zgomotos pe holurile blocului.
Doresc sa stiu ca pot face in aceasta situatie din punct de vedere juridic.Ma gandeam sa intreb, daca pot sa-i interzic sa detina caine sau orice fel de animal pentru toata familia lui.Mentionez ca am incercat cu Politia de Proximitate,Politia locala, Politia animalelor si nu am avut niciun rezultat.
Deasemnea vreau sa caut un avocat cu care sa-l dau in judecata pe acest motiv.Ce acuzatie ii pot aduce si cam care ar fi sansele de castig?Pe aceasta cale, ma anunt interesat de cineva in domeniu care sa poata elibera chitante pe taxele ce i le platesc pentru a le putea recupera in instanta.
Ce ma sfatuiti sa fac?Singura solutie neincercata ar fi Asociatia de Proprietari a Mun.Bucuresti dar nu sunt convins ca fac ceva.De mentionat ca un vecin de langa el doreste sa-i deschidem proces iar altul de pe scara a zis ca vine sa depuna marturie.
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Dic84 , utilizator 10:56, 13 August 2018
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
felicitari cioco …….. ! e mai buna ideea ta!!! crezi ca un catelus de plus cu un twitter de 20 W ar fi sufficient? :) :) :)
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dragi forumisiti, cred ca in viata asta am ajuns sa iubim mai mult animalele decat semenii nostri. Nu v-as dori sa fiti intr-o situatie in care poate ca lucrati noaptea (cum am fost si eu) si veniti ziua pentru a va odihni dar nu puteti pentru ca un caine latra de la ora 8:00 pana la ora 16:00 fara oprire, desupra voastra, adica la o distanta mica, nu la un apartament cu 2-3 etaje mai sus. Mai mult, sa ai un copil mic care sa fie trezit din cauza asta, este un sentiment de nedescris, probabil (sau asa ar fi normal) mai apasator fata de un sentiment pentru un animal. In plus, daca reciteati ati fi vazut ca am incercat de vorba buna de mai multe ori dar nu s-a putut. Nu ar treaba cu iubirea de animale ci mai mult cu ratiunea de a fi om. Pana la urma, si cei care iubesc atat de mult animalele ar putea sa imparta iubirea si cu un copil de la un orfelinat, daca tot au o inima atat de mare.
Ultima modificare: Luni, 13 August 2018
Dic84, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine in apartament nereis nereis Urmeaza sa ne mutam in apartamentul proaspat achizitionat si de putin timp am constatat ca vacinul de deasupra noastra are un caine de talie mare care latra ... (vezi toată discuția)
Dreptul la liniste bogdan cristea bogdan cristea SPUNETI-MI,VE ROG,CE POT FACE IN SITUATIA IN CARE,LOCUIESC IN MUNICIPIUL SUCEAVA,INTR-UN CARTIER CU CASE. In spatele casei,chiar sub peretele casei,vecinul ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)