avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

buna ziua am o intrebare la dvs: sunt in ccc pe perioada de 1 an ar trebui sa ma intorc la locul de munca inainte de data de 3 februarie insa firma se afla in insolventa:. Ce ar trebui sa fac in aceste conditii? pot sa.mi prelungesc dosarul de ccc pana imi gasesc un alt loc de munca sau nu se mai poate face nimic si pierd si ccc si stimulentul de insertie?va multumesc anticipat si astept un raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:52, 7 Ianuarie 2013
1. Daca ati optat initial pentru CCC pana la 1 an nu mai puteti sa schimbati optiunea.

2. - In situatia dvs. veti fi concediata si veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.
- Indemnizatia de somaj nu este un venit profesional si de aceea nu veti putea beneficia de stimulentul de insertie.

3. In momentul in care veti avea venituri din salarii veti putea solicita stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie florinape florinape buna seara as dori sa.mi spuneti daca se poate eu am fost reprimita in campul muncii inainte ca fetita mea sa implineasca varsta de un an de zile am optat ... (vezi toată discuția)
Revenire ccc carmenctin carmenctin Buna ziua, In luna ianuarie 2013 bb implineste un an si tot atunci expira si CCC (am optat pentru un an). Pentru a beneficia de stimulentul de insertie m-am ... (vezi toată discuția)
Daca intru in somaj mai primesc stimulentul de 500 de ron ? larisa_pp larisa_pp Buna ziua, Anul trecut m-am angajat la o firma pe periodata determinata pana pe 30.09.2013, urmand dupa aceasta data sa-mi reinnoiasca contractul pe ... (vezi toată discuția)