avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

buna ziua. am citit pe net (acum nu stiu daca si bine) ca daca in diploma de licenta esti trecut economist, ai voie sa iti tii contabilitatea primara a firmei. in diploma mea de licenta scrie ca sunt licentiata in stiinte economice , in domeniul de administrare a afacerilor. eu am o firma srl a carei unic actionar si administrator sunt, iar pentru ca sunt singura din firma, voiam sa stiu daca pot sa imi tin contabilitatea si singura sa nu mai platesc un contabil, dar vreau sa ma ajutati cu un sfat. mentionez ca nu mi-am facut nici contract de munca pentru ca am inteles ca nu am nevoie, si am zis sa nu mai platesc si asigurarile de pe contractul de munca, deoarece afacerea este mica si voiam sa reduc din cheltuielile lunare. cu stima, va multumesc si astept un raspuns. o zi buna
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 14:52, 7 Ianuarie 2013
Puteti sa tineti contabilitatea societatii dumneavoastra, dar va trebui sa fiti angajata ca si director economic! Intocmiti un contract de munca cu norma partiala (de 1 ora / zi sau 1 ora / saptamana) si cu salariul minim aferent normei (90 de lei/luna)!
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2013
CLASOR CONSULT, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare necesare pentru contabili Cont Expert 4972 MBM Cont Expert 4972 MBM Buna ziua, Am o problema daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog mult..... Sunt angajata la o firma cu contract individual de munca in timp normal de 8 ore ... (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza in cartea de munca claud1982 claud1982 Buna ziua revin cu urmatoarea intrebare cum voi fi trecuta in cartea de munca acum dupa ce am adus diploma de absolvire a facultatii de Stiinte Ecconomice ... (vezi toată discuția)