buna ziua. am citit pe net (acum nu stiu daca si bine) ca daca in diploma de licenta esti trecut economist, ai voie sa iti tii contabilitatea primara a firmei. in diploma mea de licenta scrie ca sunt licentiata in stiinte economice , in domeniul de administrare a afacerilor. eu am o firma srl a carei unic actionar si administrator sunt, iar pentru ca sunt singura din firma, voiam sa stiu daca pot sa imi tin contabilitatea si singura sa nu mai platesc un contabil, dar vreau sa ma ajutati cu un sfat. mentionez ca nu mi-am facut nici contract de munca pentru ca am inteles ca nu am nevoie, si am zis sa nu mai platesc si asigurarile de pe contractul de munca, deoarece afacerea este mica si voiam sa reduc din cheltuielile lunare. cu stima, va multumesc si astept un raspuns. o zi buna
Puteti sa tineti contabilitatea societatii dumneavoastra, dar va trebui sa fiti angajata ca si director economic! Intocmiti un contract de munca cu norma partiala (de 1 ora / zi sau 1 ora / saptamana) si cu salariul minim aferent normei (90 de lei/luna)!