avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa timbru Judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa timbru Judiciar

Buna ziua,

Va intreb unde platim taxa de timbru judiciar pentru o citatie din Constanta, noi fiind din Bucuresti?avem un proces pe rol acolo
Cel mai recent răspuns: mgeorgiana , utilizator 10:40, 8 Ianuarie 2013
Plata taxelor judiciare de timbru se face în numerar, prin virament sau în sistem on-line, în contul bugetului local al unităţii administrativ-teritoriale în care îşi are domiciliul sau reşedinţa ori, după caz, sediul fiscal debitorul taxei.
dovada platii se pune in plic si timbrul se trimite la judecatorie???
Trimit la judecatorie chitanta ca dovada platii taxei judiciare si timbrul fiscal??????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde platesc taxa de timbru? latumarian latumarian am facut contestatie la o amenda de circulatie.Nu am oprit la calea ferata si din ;tufis ;a iesit un politist si ma amendat,fara a-mi arata filmarea ... (vezi toată discuția)
Legalizare copie dupa o hotarare judecatoreasca garbiny garbiny Buna ziua, Am de legalizat 2 copii dupa o hotarare judecatoreasca emisa la o Judecatorie din alt judet decat judetul meu de domiciliu. 1)Pot trimite prin ... (vezi toată discuția)
Achitare timbru judiciar sinad sinad Buna ziua! Am deschis o actiune pentru recuperarea unei taxe auto si am trimis-o prin posta la Tribunal fara sa platesc timbrul judiciar (distanta de la mine ... (vezi toată discuția)