avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare - radiere SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare - radiere SRL

Buna ziua,

As dori informatii privind costurile referitoare la lichidarea/radierea voluntara a unui SRL ( inclusiv taxa publicare in MO partea a VI-a)
De asemenea, as dori sa stiu care este momentul cand se efectueaza controlul de fond al celor de la ANAF ( in care dintre etape).

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 16:12, 7 Ianuarie 2013
Intrati pe site la ONRC si veti obtine informatii complete.

Controlul de fond nu prea se efectueaza, sunt cam ani de zile de cand ANAF-ul nu mai face asa ceva. In schimb veti obtine de la ANAF un Certificat de atestare fiscala pentru etapa a 2-a si totodata pentru prima etapa sa aveti grija sa nu aveti nici macar un leu datorie la ANAF pentru ca va face opozitie la hotararea d-voastra de dizolvare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Dzolvare - lichidare nracolta nracolta Se pot porni demersurile de lichidare si dizolvare a unui SRL cu asociat unic daca nu s-a platit ultima transa de impozit avand in vedere ca procedura dureaza ... (vezi toată discuția)
Opozitie la inchiderea unei firme dennisnic dennisnic Sunt detinatorul unei societati comerciale. Un client are o datoria catre societatea mea de 30.000 lei . Bineinteles ca refuza sa plateasca , invocand ca nu ... (vezi toată discuția)