avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datorie catre stat_MF
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datorie catre stat_MF

Problema mea: am fost administratoarea unei firme,care acum este radiata.Firma a avut datorie catre Finante X ron,suma rezulta din lichidarea firmei,adica suma ramasa din stoc(stoc in contabilitate,faptic neexistand).In prezent,suma X este blocata,dar existenta,in baza de date al Finantelor.Precizez ca am fost casatorita in timpul acela,insa am divortat.Se poate impartasi suma X?

Un angajat de la Finante mi-a zis daca timp de 5 ani nu o sa fiu angajata,(am fost angajata si mi-a tras 33% din salar)valoarea X o sa fie nula.
Ce fel de sanse / oportunitati am?
As avea nevoie de cateva sfaturi.Mulumesc.
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 12:46, 8 Ianuarie 2013
Ce inseamna "impartasi"? Daca este vorba de a imparti datoria cu fostul sot, ma indoiesc....ati fost administratorul firmei in nume propriu, nu impreuna cu sotul....
Perioada de 5 ani se refera la prescriptia datoriilor, si este posibila daca nu se intrerupe cursul acesteia.
Sfaturi mai greu...e nevoie de cunoasterea specifica a problemei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante dupa dizolvarea unei societati univer univer Asi dori sa stiu, daca dupa ce s-a lichidat un SRL cu datorii ramase in urma salariilor angajatilor si la lichidare s-a dispus de catre Tribunal raspunderea ... (vezi toată discuția)
Raspunderea asociatului intr-un srl catalin20102010 catalin20102010 Buna ziua In anul 2005 m-am asociat cu 2 tipi sot si sotie intr-o societate SRL ei cesionanadu mi mie cite 3 parti sociale fiecare din cele 10 pe care le ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice firma lucialma lucialma Buna ziua. As dori daca se poate ca cineva sa ma invete ce am de facut in legatura cu o firma care nu a avut activitate. In anul 1994 , fostul ... (vezi toată discuția)