avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Preaviz in concediu de odihna
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Preaviz in concediu de odihna

Corectare titlu> Concediu de odihna in preaviz
Buna ziua
In cazul unui functionar public caruia i-a incetat raportul de serviciu ca urmare a reorganizarii si i s-a acordat un preaviz de 30 de zile, concediul de odihna suspenda acest preaviz (se prelungeste)? sau doar concediul medical? Mentionez ca cererea de concediu de odihna a fost depusa in timpul preavizului.

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2013
CorinaP85, utilizator
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 21:39, 14 Februarie 2013
Orice concediu suspenda perioada de preaviz .... cu exceptia situatiei in care exista intelegere intre angajat si fostul angajator
Doar concediul medical prelungeste preavizul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna liana16 liana16 Am o situatie deosebita. Unui salariat, functionar public, incepand cu data de 01.09.2010 i s-a acordat preaviz de 30 de zile calendaristice in urma ... (vezi toată discuția)
Functionar public - demisie cu preaviz lydy lydy Buna ziua, 1) Sunt functionar public, mi am dat demisia sunt in preaviz.de 30 zile, am probleme de sanatate, as dori sa stiu daca este posibil sa iau ... (vezi toată discuția)
Suspendare preaviz la concediu medical liana16 liana16 Am mai multe nelamuriri si va rog sa ma ajutati. Directorul executiv (functionar public de conducere) isi da demisia, urmand ca aceasta sa-si produca efecte ... (vezi toată discuția)