avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Buna ziua!am supsendate contractele de munca in perioada 01.01-28.02.2013, se va modifica salariul minim, voi putea face modificarea in revisal dupa incetarea suspendarii si modificarea salariului minim va fi cu data de 01.03.2013 cand se reaia si activitatea? este corect asa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:06, 8 Ianuarie 2013
Da, modificarea se va face dupa incetarea suspendarii c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absenþe nemotivate mod completare în revisal MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună seara, am următoarea întrebare: am un salariat care are absenţe 01.01 - 25.01.2012, cum se înregistrează corect în revisal: dată început:01.01, ... (vezi toată discuția)
încetare cim monicagheorghe monicagheorghe Bună ziua, Vă rog frumos, să mă ajutaţi cu un răspuns: am avut un contractul individual de muncă suspendat în perioada 01.12.2012 - 01.03.2013; ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu fara plata in revisal carmenbn carmenbn Am inregistrat un concediu fara plata cu data sfarsit 31.03 si urma sa-i fac inchiderea contractului cu 01.04. Ieri am uitat sa operez incetarea suspendarii ... (vezi toată discuția)