avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie, un singur lot ofertat
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie, un singur lot ofertat

Buna ziua,
La multi ani tuturor!
Am avut o licitatie cu depunere a ofertelor pe SEAP, impartita in 2 loturi, primul echipamente IT, al doilea produse de publicitate.
Problema este ca am primit oferte doar pentru cel de-al doilea lot.
Ce sa fac acum? anulez primul lot si il scot din nou separat? (Ce ma fac cu documentatia de atribuire ca este la comun...) sau... ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: PopescuAdam , utilizator 10:31, 15 Ianuarie 2013
se anuleaza lotul pentru care nu s-a depus oferta si se face procedura separat. la fel si documentatia. extrageti specificatiile pentru produsele it, faceti fisa de date si d-ati drumul la procedura
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare pe loturi licitatie publica carmenvdv carmenvdv Buna ziua, As vrea sa particip la o licitatie care are mai multe loturi. Intrebarea mea este daca este posibil sa particip pe un lot cu o oferta si pe un alt ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare contract caty33 caty33 Am initiat procedura de cerere de oferta pentru produse impartite in 3 loturi, au participat 8 ofertanti. pentru lotul 1 a castigat un ofertant iar pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se face aplicatia art.27, alin.(5) din oug nr.34/2007 in seap??? cristinacarina cristinacarina Buna ziua si La multi ani! Avand in vedere ca art.27, alin.(5) din OUG nr.34/2007 spune de achizitie pe loturi de produse similare si de faptul ca unele din ... (vezi toată discuția)