avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare adresa de buletin cu ceea a sediului social
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare adresa de buletin cu ceea a sediului social

Buna,

Am un PFA cu sediul social altul decat adresa de domiciliu din buletin. Doresc sa imi schimb adresa de buletin cu ceea a sediului social dar as dori sa stiu ce implicatii sunt in astfel de situatii.

Trebuie depusa o cerere la Finante pentru a-si updata baza de date cu noua adresa sau cum se procedeaza?

Multumesc frumos pentru raspunsuri si ajutor.
Bogdan
Cel mai recent răspuns: bogdanblue , utilizator 22:28, 14 Ianuarie 2013
Ma poate indruma cineva?

Multumesc anticipat
S-a mai confruntat cineva cu astfel de situatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma si altele robilix robilix Am sunat azi la Cluj si din pacate chiar daca codurile CAEN sunt din aceasi clasa (6201, 6202, 6209, 6311, 6312) norma se insumeaza. Am PFA deschis in alt ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu ca pfa emilianb emilianb Buna, Va trebui sa-mi schimb domiciliul in alt judet. Pe veche adresa am un PFA inregistrat. Trebuie sa dizolv(?) PFA-ul de pe vechea adresa (cum se face ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre pfa in curs de infiintare si persoana juridica orbanbalint orbanbalint Bună! Am o nelămurire și nu găsesc niciunde pe net răspuns la problema mea. Vreau să înființez un PFA și aș dori ca sediul social să fie locul ... (vezi toată discuția)